İş Güvenliği Levhaları

İş Güvenliği Levhaları

İş güvenliği levhaları tüm çalışma ortamlarında çalışanların ve ziyaretçilerin görebileceği yerde bulunması gereken uyarı levhalarıdır. İş güvenliği levhaları bir iş yerinde istenmeyen kazaların önlenmesine yardımcı olmaktadır. Bu levhalar hatırlatma amacı güdebildiği gibi bilmeyen birini bilgilendirme amacı da taşıyabilmektedir. 333 Etiket İş güvenliği levhaları sağlayıcılarından biri olarak iş ortamlarına profesyonel bir yaklaşımla levha tedariği yapmaktadır.

 İŞ GÜVENLİĞİ LEVHA TÜRLERİ

İş güvenliği için çalışma ortamına göre değişen levha tipleri bulunmaktadır. Bazıları hangi önlemin alınması gerektiğini hatırlatmakta, bazıları ise olası kaza durumu için yönlendirme yapmaktadır. 333 Etiket Ankara iş güvenliği levhalasının ihtiyacı bulunan iş ortamlarına levha tedariği sağlamaktadır. 333 Etiket levha seçiminde iş yerlerine yardımcı olarak en uygun levhaları yerleştirmeye yardımcı olmaktadır.
Bir iş güvenliği levhasının hem görünürlüğü yüksek bir yerde bulunması hem de dikkat çekici özelliklere sahip olması gerekmektedir. Bu koşulların sağlanabilmesi için insanın görüş açısı, uzaklık algısı gibi etkenler göz önünde bulundurulmalıdır. 333 Etiket iş güvenliği öneminin farkında olduğundan tüm bu alanlarda profesyonellik kazanmış kadroya sahiptir. Böylece Ankara iş güvenliği levhası iş yerindeki ideal konumlarına kavuşmaktadır.

 İŞ GÜVENLİĞİ LEVHA ANLAMLARI

İş güvenliği levhaları daha çok göze hitap etme amaçlıdırlar. Tamamen yazıdan oluşan levhalar bile öncelikle dikkat çekme amacı ile göz alıcı renkler kullanılarak oluşturulmaktadır. Çoğu iş güvenliği levhasında ise verilmek istenen mesajla alakalı resim daha çok göze çarpmaktadır. Ayrıca tamamen resimden oluşan ve sadece profesyonellerin ve sürekli çalışanların anlayabileceği levhalara gerektiğinde açıklayıcı metin levha eklenebilmektedir.
Makinelerle, elektrikle çalışmak bazı koşullar sağlanmadığında insan sağlığına zarar verici hatta bazen öldürücü etkilerde bulunabilmektedir. Bu nedenle anlaşılır, ilgi çekici ve en azından çalışan kesimin anlayabileceği levhalar iş ortamına, iş makinelerine ve diğer gerekli yerlere yerleştirilmelidir. Bu levhalar "Önce can güvenliği", "Güvenlik önlemleri almadan başlama", "Kaza geliyorum demez" gibi oldukça bilindik levhalar olabildikleri gibi "Valslerden sakının" gibi sadece işin içinde olan birinin anlayabileceği uyarılar da içerebilirler. 333 Etiket profesyonellik ve modernlik ile Ankara'ya güvenli iş ortamları sağlamak için çalışmakta ve her türde iş güvenliği levhası sağlamaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İş Güvenliği Etiketleri

İş Güvenliği Levhaları